Συνεργασία με Roadstone

Επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών καλοσωρίζοντας τη Roadstone.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά και τα επιτεύγματα της Κορεάτικης εταιρείας που θα σας κάνουν να την εμπιστευτείτε.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Πλήθος βραβεύσεων από καταξιωμένους και πιστοποιημένους οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο

roadstone διεθνή βραβεία

RED DOT DESIGN AWARD WINNER

Το βραβείο σχεδίασης RED DOT είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και αφορά την πρωτοτυπία στην σχεδίαση προϊόντων και απονέμεται από το Nordhein Design Zentrum Westfalen στο Essen της Γερμανίας. Υπάρχουν κατηγορίες βραβείων για τον σχεδιασμό των προϊόντων, υπηρεσίες και την έννοια του σχεδιασμού. Από το 1995, το βραβείο σχεδίασης RED DOT διαθέτει περισσότερες από 11.000 συμμετοχές από 61 χώρες.

AMERICA GOOD DESIGN AWARD

Το καλό βραβείο σχεδιασμού απονέμεται κάθε χρόνο από το Σικάγο Athenaeum μουσείο αρχιτεκτονικής μαζί με το ευρωπαϊκό κέντρο της αρχιτεκτονικής, της τέχνης, σχεδιασμού και αστικών μελετών. Κάθε χρόνο, ο «καλός σχεδιασμός» αναγνωρίζει τον καλύτερο σχεδιασμό σε 25 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών, μεταφορικών μέσων, επίπλων, ηλεκτρονικών υπολογιστών και την αρχιτεκτονική μεταξύ άλλων. Το «καλό βραβείο σχεδιασμού», στα 61 χρόνια του, είναι το πιο διάσημο βραβείο του κόσμου με μια μακρά παράδοση.

GERMANY IF DESIGN AWARD

Το IF βραβείο σχεδιασμού προϊόντος εισήχθη το 1954 και κάθε χρόνο απονέμεται από το IF (διεθνείς σχεδιασμοί φόρουμ). Κάθε χρόνο η IF προσελκύει περισσότερες από 2.000 συμμετοχές προϊόντων από περίπου 37 χώρες. Διάσημοι ειδικοί ελέγχουν και απονέμουν στους καλύτερους το βραβείο IF με τη σφραγίδα της εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού.

KOREA GOOD DESIGN AWARD

Σύμφωνα με το δίκαιο βιομηχανικής προώθησης του σχεδιασμού, το σύστημα αυτό παρέχει το «καλό σήμα σχεδιασμού» σε ένα προϊόν του οποίου ο σχεδιασμός έχει εγκριθεί για την αρτιότητά του ως προς την εμφάνιση, την λειτουργία του υλικού και την οικονομική σκοπιμότητα. Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε χρόνο από το 1985.

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά Πελμάτων

Υπερ-υψηλών Επιδόσεων Πρόσφυση
Άριστη οδηγική συμπεριφορά
Βραβείο σχεδιασμού πέλματος
Μειωμένη απόσταση φρεναρίσματος
Μειωμένος θόρυβος
Άνεση
Άριστη απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα
Καλή συμπεριφορά στην υδρολίσθηση
Καλή συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες
Καλή συμπεριφορά σε χειμερινές συνθήκες
Μεγάλη οικονομία καυσίμου
Οικονομική τιμή

Τοποθετήσεις σε μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων

Συμφωνήθηκε / Σε εξέλιξη
Συμφωνήθηκε / Σε εξέλιξη
Συμφωνήθηκε / Σε εξέλιξη
Τοποθετήθηκε ήδη
Τοποθετήθηκε ήδη
Συμφωνήθηκε / Σε εξέλιξη
Τοποθετήθηκε ήδη (κλικ για μεγέθυνση)
Τοποθετήθηκε ήδη (κλικ για μεγέθυνση)