ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Blockpass-Intro-4

Καλώς ήρθατε στο κατάστημα ελαστικών BlockPass!

Το κατάστημα BlockPass άνοιξε τον Μάιο του 2009 και είναι δίπλα σας για να καλύψει τις ανάγκες του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας σε ελαστικά & αξεσουάρ. Το προσωπικό μας έχει τα προσόντα για να σας παρέχει συμβουλές για την αγορά κατάλληλων ελαστικών, ζαντών και αξεσουάρ για την μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητό σας και για όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Βρείτε τις μεγαλύτερες μάρκες ελαστικών για το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά με την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Το κατάστημά μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών Roadstone, Momo, Nokian Tyres, Gislaved, Matador.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και τη σελίδα μας στο Facebook: Blockpass Facebook Page

To περιεχόμενο του ιστοχώρου αλλά και της σελίδας μας στο Facebook θα ανανεώνεται τακτικά ώστε να μπορείτε να βλέπετε νέες αφίξεις προϊόντων, τις προσφορές που κάνουμε και να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς μας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι δεχόμαστε και πιστωτικές κάρτες ενώ υπάρχει η δυνατότητα δόσεων καθώς και μεταχειρισμένα ελαστικά από μόλις 10€ για να σας εξυπηρετήσουμε μέσα σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Ελάτε να επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημά μας στην διεύθυνση Λυκούργου και Χρυσοστόμου Σμύρνης, Καλαμάτα.